יחסי מין לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/07/2012 | 20:10 | מאת: אבי

עברתי צינתור + סטנט לפני שבועיים ואני מרגיש טוב מאד. האם ניתן לקיים יחסימין? האם ניתן להשתמש בסיאליס או ויאגרה. אני בן 74 תודה אבי

אבי שלום, באופן כללי, מי שמסוגל לעלות לקומה שניה בקצב טוב וללא הפסקה רשאי לקיים יחסי מין. ליעוץ מלא יש לדעת באיזו אינדיקציה בוצע הצנתור, מהו היקף המחלה הכלילית ומהו תפקוד הלב והדרגה התפקודית. קיימת התווית נגד לשימוש בתכשירים להגברת האון כגון סיאליס או ויאגרה לנוטלים תרופות המכילות ניטרוגליצרין כגון ספריי איזוקט, או כדורי קורדיל, מונולונג, מונוקורד ודומיהן. תודה על פנייתך לפורום

19/03/2013 | 20:01 | מאת: דניאל

שלום, האם ניתן להשתמש באיזוקט ספריי כשיפור לאון הגברי כגון (סיאליס וויאגרה),ידוע לי שאם לוקחים איזוקט ספריי אסור בנוסף סיאליס אך האם ניתן לשפר ביצועים בעזרת איזוקט ספריי. סה"כ אין לי בעיה רפואית מיוחדת ,אני בן 50. תודה.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים