קיום יחסי מין לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/11/2011 | 12:47 | מאת: חיים

שלום רב, לאחרונה (מזה כשבוע) עשו לי צינתור בעורק הראשי שהיה סתום. נאמר לי לנוח כ 10 ימים ,רציתי לדעת האם קיום יחסי מין מותר או שזה מאמץ גדול מידי. ברצוני לציין שאני מרגיש טוב פיסית. אנא עזרתך חיים

חיים שלום, אם הצנתור לא בוצע בעקבות אוטם גדול, ואתה מסוגל לעלות לקומה שניה בקצב סביר ללא עצירה, לא צריכה להיות מגבלה בקיום יחסי מין. בנעזרים בתרופות, יש להימנע משילוב של תרופות מקבוצת הניטרטים (ניטרוגליצרין, איזוקט, מונוניט, מונוקורד ודומיהן) עם תרופות לשיפור האון. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים