שאלה אחת קטנה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

31/03/2006 | 07:32 | מאת: יפעת

בוקר טוב, אמא שלי עברה ניתוח לב לפני 5 ימים. אני תפסתי כנראה איזה וירוס ובמשך 3 ימים הייתי עם חום, נזלת ושיעול. במהלך הימים הללו נמנעתי כמובן מלבקר אותה. הבוקר קמתי ללא חום. במידה ובמשך כל היום לא יהיה לי חום בכלל, האם אוכל לבקר אותה בשבת?(אני לא רוצה להדביק אותה חלילה באיזה וירוס).

31/03/2006 | 23:03 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, אל תדאגי את יכולה לבקרה. מומלץ כי כל האנשים היקרים למנותח יתמכו ויועדדו בתקופה שלאחר הניתוח. לא נידבקים כל כך בקלות מוירוס. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים