לחץ דם שעלה בצורה משמעותית ופרפורי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/01/2006 | 22:10 | מאת: סמדר

אני בת 32 בדר"כ לחץ דם 50\80 כאמור לחץ דם נמוך מאוד שתמיד אפיין אותי בשלושת הימים האחרונים : 90\120 בנוסף אני מרגישה פרפורי לב אציין שאני לא נמצאת במצב לחץ כל שהוא איזו בדיקה עליי לבצע האם יש סיבה לדאגה? תודה מראש

09/01/2006 | 14:45 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

לסמדר שלום רב, לחץ הדם משתנה מאוד במהלך היום וגם בכל מיני מצבים. לא ברור לי הביטוי של "פרפורי לב" שיכול להיות ביטוי של סוג מסוים של הפרעות קצב. אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים