שאלה חשובה בבקשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/01/2006 | 15:12 | מאת: שרון

אבי עבר לפני מספר חודשים התקף לב. לפני כחודשיים הוא חזר לעשן ולשתות אלכוהול בתדירות גבוהה יחסית. לפני יומיים הוא התלונן על כאבים ביד שמאל והירדמות של האצבעות ביד הזו. אני נורא פוחדת ולא מצליחה להירגע, רציתי לקחת אותו לרופא כשהוא התלונן אך הוא לא רצה בטענה שהוא נרדם על היד ולכן היא כואבת לו. אני לא יודעת מה לחשוב / לעשות, אני נורא פוחדת. בבקשה תנו לי ייעוץ מקצועי, תודה.

09/01/2006 | 13:13 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

לשרון שלום רב, לצערי, עישון ושתית אלכוהול זמן קצר לאחר אוטם שריר הלב יכולים להחמיר, ולגרום לנזק נוסף בלב וגם במערכות אחרות בגוף. יש צורך בהמשך בירור וטיפול אצל אביך על ידי רופא מומחה, אך אם הוא אינו מעוניין, זוהי בעיה קשה, וסבל מיותר בעיקר לאנשים הקרובים אליו. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים