דוקטוס PDA פתוח לילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

27/07/2009 | 13:17 | מאת: ענת

ד"ר שלום הייתי מאושפזת ביום שיש בבית חולים בני ציון מכיוון שהבן שלי סבל מקוצר נשימה והוא היה מחובר לסיטוראציה מהרגע שאושפזנו בלילה הראשון הוא נזקק כל הלילה לחמצן ואנהנלציה כל 3 שעות ובטניזול בבוקר ובערב וזה קרה פתאום הילד היה טיפה מנוזל מלווה בשיעול קל מאוד פתאום הוא התקשה לנשום ביום השני הוא פחות נזקק לחמצן רק אנהלציהוהסיטוראציה שלו הייתה 99 אחוז וביום ראשון באה הרופאה בדקה אותו ואמרה לי שהיא שומעת שיש לילד אוושה שלחה אותי לקרדיאולוגיה על מנת לעשות בדיקה לאקו לב ושם שמעתי את הבשורות בפעם הראשונה בחיים שלילד שלי יש דוקטוס פתוח ושייתכן שיצטרך צינטור אבל אין לי מה לפחד ואין צורך להגביל אותו בשום דבר אך עדיף לעשות את הניתוח ולהיות במעקב על מנת שיחליטו מתיי לעשות את זה הבן שלי נולד בשבוע 41+2 במשקל של 4.250 ק"ג לא הייתה לו שום בעיה במהלך ההריון הכל היה תקין אני מפוחדת ולא יודעת איך לעכל את זה תייעץ לי בבקשה מה לעשות ומה זאת אומרת ואם הקוצר נשימה שהייתה לו זה בגלל הדוקטוס והם זה התגלה מאוחר ולמה לא עלו על זה בזמן לידתו ???

ענת שלום, לצערי פורום זה אינו דן במומי לב מולדים בילדים או במבוגרים. אנא פני לפורום הדן בשאלות אלה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים