Q10

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/07/2009 | 13:09 | מאת: הירון

שלום. אני לוקח ליפיטור לפני השינה וסובל מכאבי שרירים . האם לדעתך יש לקחת Q10 שיקל על כאבי השרירים ? האם הוכח שהתוסף עוזר ? תודה

שלום לך, נא קרא תגובותי הקודמות בנוגע ל Q10 בפורום. אם הכוונה היא לפרסם את התכשיר, ניתן למצוא דרכים אפקטיביות יתר מאשר להתעמת דרך הפורום. בברכה

27/07/2009 | 07:11 | מאת: הירון

ד"ר שלום. אין לי קשר לשאלה הקודמת ששאלו בפורום ותודה שהפנת אותי לשם . אני לא מפרסם ואין לי כל קשר לפרסום. השרירים כואבים לי ואני מחפש דרך להקל על הכאבים . תודה הירון

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים