לפני חתונה דחוףףףף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/02/2009 | 15:40 | מאת: רועי

אני בחור בן 28 ללא עבר לבבי במשפחה בשנה וחצי האחרונות סובל מפעימות מוקדמות עקב כך הפסקתי את הפעילות הספורטיבית והייתי עושה המון כתוצאה מהפחד הפסקתי ביצעתי מספר פעמים אקג היה תקין לחלוטין לא הייתי רגוע ועשיתי בדיקת מאמץ שיצאה מצויינת כך הקרדיולוג אמר לי הבעיה שבאמצע הבדיקות לא הרגשתי שום פעימה מוקדמת באף אחת מהבדיקות כי לא היה לי ויש לי פעימות מוקדמות רצופות יותר מעשר לפעמים 20 השאלה שלי מה עושים זה מטריף אותי ומנהל אותי רוב היום אני חרדדד מאוד ואני מיתחתן בקיץץץ מה אני עושה בדיקות דם תקינות לחלוטין

רועי שלום, התלונה שלך מתאימה מאד לפורום הדן בהפרעות קצב. יש לוודא שאקו לב תקין. לרוב לא דורש טיפול כלשהו. לעיתים טיפול בחוסמי בטא במינון נמוך עוזר לתסמינים וגם מעט מרגיע. מזל טוב!

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים