החלפת בית החולים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/12/2006 | 19:38 | מאת: ודים

ערב טוב! אבי אושפז לפני יומיים בבית החולים פוריה ורופאים אומרים שיש לו כנראה כרדיאומאופטיה.עשו לו אקו ואמרו שחלק משרירי הלב פעולים חלקי וחלק כלל לו.אנחנו מעוניינים להעביר אותו לבית החולים במרכז הארץ.אין מתבצע תהליך זה ומה השלכות של מחלה זאת.תודה .

10/12/2006 | 05:49 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום, ראשית יש לשוחח עם הצות המטפל. אם הם מסכימים אזי מתאמים העברה. אם לאו - לרוב צריך לחתום על כתב ויתור אישפוז - דהיינו כי אתם משתחררים בניגוד להמלצת הצוות המטפל, ואז המשפחה רשאית לעשות מה שהיא רוצה. בברכה.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים