לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/12/2006 | 19:12 | מאת: דוד

יש לי 2 שאלות לגבי שתי תופעות שאני מרגיש 1. לאחר שאני אוכל אוכל חריף ואו בשר ואו שותה אלכוהול , ואני מתחיל ללכת ברגל לאחר כ-5 דקות אני מרגיש כמו התכווצות בחזה , תופעה זו לא מורגשת אם אני לוקח כדורים בשם אומפרדקס במינון של 20 מ"ג פעם ביום , אז גם הצרבת נעלמת לי 2. תופעה שניה שקוראת או כשקר בחוץ ואני צועד או לפעמים כשאני מתרגש אני שוב מרגיש מן לחץ חזק שמקשה עלי לנשום והדופק עולה נרצוני לציין שעברתי צינתור לפני כ-4 שנים כאשר לפני הצינתור הרגשתי מצוין למרות שעישנתי ( את הצינתור עשיתי רק בגלל שהרגשתי סחרחורות לפעמים ועקב קולסטרול גבוה , ומאחר שאבי נפטר מבעיות לב ) תודה על התשובות תודה על התשובות

שלום דוד, התופעה הראשונה שאתה מתאר מכוונת במקום הראשון לבעיה במערכת העיכול. כאבים המוחמרים בקור ובמאמץ חשודים ככאבים הנובעים מהיצרות בעורקי הלב. יש לאפיין באופן מדויק יותר את הכאבים ואת גורמי הסיכון והגיל ובאמצעות בדיקות עזר נוספות להחליט על טיפול והמשך ברור. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים