כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

29/01/2006 | 13:37 | מאת: משה

אני סוב ל מכאבים בחזה לפני שנה נבדקתי ונאמר לי שאין בעיה בלי השבוע חזרו הכאבים בצד שמאל כול כאבים ביד שמאל איך אפשר לגעת שאין בעיה בלב והם בדיקת מאמץ יכולה לאושש את הבעיה יש ךציין שלפני כשבוע הרגשתי כאב חד הם זה סימן להתקף לב הוא סימפטום של לחץ שבו אני נמצא בתקופה האם לאחר התקף לב ממשיכים הכאבים יש לציין שאני בן 33

30/01/2006 | 14:30 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

למשה שלום רב, כאבים בחזה דורשים התייחסות לסוג ולאופי הכאבים, גורמי סיכון, בדיקה גופנית בנוסף לכך, יש בדיקות חשובות כמו: מבחן מאמץ, מיפוי טליום ואפילו צנתור אם החשד הוא גבוה. לדעתי, עדיף להיבדק אצל קרדיולוג מנוסה על מנת לשלול או לאשר בעיה לבבית. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים