אימון כח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/11/2006 | 19:47 | מאת: אסף

השאלה מתייחסת להתנגדות ולהמלצת הרופאים למי שעבר אירוע לבבי להימנע מאימון משקולות . כמי שעבר אירוע כזה ואימוני הכח חסרים לו ( מרגיש טוב ופעיל בהבט האירובי), הייתי מבקש להבין את הנימוקים להמלצה זאת . בנוסף האם מדובר בהמלצה גורפת או יש מקום לדון לגופו של עניין ? האם יש מחקרים שמאוששים את ההמלצה הזאת ? מה עלולות להיות התוצאות להתעלמות ממנה? אודה לתשובתכם.

12/11/2006 | 18:13 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

אין עדויות אשר תומכות או מתנגדות אך ידוע כי לטובת הלב מומלצת פעילות אירובית איטית ולא מקטעים קצרים של הפעלת כוח. BURST FORCE

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים