תרופה גנרית לעומת מקור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/08/2020 | 23:44 | מאת: אסתר

השאלה שלי היא לגביי תרופה בשם טמבוקור,מינון של 50, חסר בבתי במרקחת יותר מחצי שנה בקופה נותנים תחליף גנרי השאלה, הם התרופה הגנרית זהה ביעילותה,לטמבוקור המקורי?או פחות יעילה? האם יש הבדלים בין הגנרי למקור?אני מניח שיש, מהם? מי שהיה רגיל לקחת את המקור ויעבור לגנרי, האם עלול לחוש תופעות, הפרעות קצב, פעימות מוקדמות וכדומה? במקרים מסוימים

אסתר שלום, קרוב לוודאי לא תרגישי בהבדל בין תרופת המקור לגנריקה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים