פעילות גופנית לאחר צינטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/07/2020 | 09:58 | מאת: חיים

לפני חודש עברתי צינטור והושתלו שני סטנדים תוך כמה זמן אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית בהדרגה ומה הקצב

חיים שלום, לאחר צנתור מוצלח, אם לא היה בעקבות אוטם, ניתן לחזור לפעילות הרגילה תוך ימים ספורים. אם נותרו היצרויות בעורקים אחרים אשר לא טופלו, או אם הצנתור בוצע בעקבות אוטם יש לקבל הנחיות מהקרדיולוג המטפל. יש להתאים את הפעילות לכושר הגופני ולחזור בהדרגה, תחילה הליכה ובהמשך חזרה לפעילות מלאה. תודה על פנייתך לפורום

13/07/2020 | 09:23 | מאת: חיים

תודה רבה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים