שאלה בנושא אקו לב - מבקש חוות דעת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/06/2020 | 12:57 | מאת: יהודה

שלום ד"ר מבקש לשאול לגבי הבן שלי בן 23 בריא ולא נוטל תרופות שנשלח לבצע אקו במאמץ (נשלח בגלל בקשה שלי ולא מטעם הרופאה כי בעבר היה שמן מאוד כעת מעט עודף משקל) כבר בשלב האקו הרגיל הפסיקו את הבדיקה ולא המשיכו למבחן מאמץ ואקו מאמץ בגלל התרחבות חדר שמאלי אודה לך לקבלת חוות דעת לגבי הממצאים וכן לגבי הא.ק.ג שבוצע במנוחה בתודה רבה יהודה

18/06/2020 | 12:57 | מאת: יהודה

ומבקש להוסיף שבימים שקדנו לבדיקה הוא לקח איבופן - אולי זה משפיע על הבדיקה ?

יהודה שלום, הפורום נועד לענות על שאלות שיש בהן עניין לציבור, אך לא נועד להחליף חוות דעת נוספת ומעבר על מסמכים רפואיים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים