כשל לבבי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/11/2006 | 21:45 | מאת: ירון

שלום אני ירון בן 22. קראתי באיזשהו מקום שתוצאות בבדיקה דם של GGT גבוה עלולה להשפיע על כשל לבבי. מה אומר המונח כשל לבבי? בלי קשר לעניין אני סובל כבר מספר חודשים מכאבים בחזה מדי פעם. עשיתי בדיקות דם מקיפה ותוצאות ה-GGT שלי יצאו 99.4. אני בריא בד"כ בלי מחלות או תרופות וכל שאר הבדיקות שלי כולל תפקודי כבד בילורובין וכו' תקינות. מה יכולה להיות הסיבה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

שלום ירון, אינך סובל מכשל לבבי ולעלייה המזערית ברמת ה GGT אין כל השפעה על מצבך הבריאותי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים