הרגשה לא טובה ומתמשכת אחרי צינתור עם סטנט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/10/2019 | 21:09 | מאת: רות

אני לאחר צינתור עם סטנט ב lad. מאז חלפו חודשיים וני מרגישה רע לעיתים תכופות. לוקחת פלא יקב ואספירין. האם יכול להיות שהפלאביקס גורם לכך? סיבה אחרת? קשה לי לתאר את ההרגשה אבל כולי חשה ברע ולעיתים כאבים קלים בלב כמו צביטות . ארגו מטריה לא גילתה אסכמיה מה דעתך?

רות שלום, "תחושה לא טובה" היא תלונה מאד לא ספציפית אשר מקשה על הרופא הסביר לאפיין את סיבת התחושה. קשה לייחס תלונות מסוג זה להתערבות מוצלחת ב LAD. לתרופות עלולות להיות תופעות לוואי ויש לבחון את מכלול הטיפול התרופתי, ממצאי הבדיקה הקלינית ובדיקות העזר השונות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים