כאבים בכתף עם הקרנה לזרוע לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/07/2019 | 11:58 | מאת: משה

שלום רב, לפני 5 ימים עברתי צינתור שבסופו הותקן לי סטנס בעקבות 70% חסימה דרך פרק יד ימים. שוחררתי לאחר השגחת לילה. מזה 4 ימים יש לי כאב הולך ובא בכתף שמאל המקרין לזרוע. ובדופן שמאל של החזה. לעיתים זה מלווה בחולשה המתפשטת ל2 הידיים ולגוף. יצויין שזה לא בעקבות מאמץ מבקש לדעת אם זה כאב האמור לנבוע מהצינתור? עשוי להיות קשור אליו? במידה וכן - האם אמור לעבור עם הזמן או לעשות עם זה משהו?

משה שלום, הסבירות כי הכאבים קשורים להליך הצנתור עצמו, נמוכה. כדי להעריך את הסיבה לכאבים יש להכיר את הרקע הקליני, את ההסתמנות הקלינית שהביאה לביצוע הצנתור ולראות את תוצאת הצנתור ומעורבות של עורקים כליליים אחרים במחלה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים