הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

30/10/2006 | 14:23 | מאת: לינה

שלום רב, אני כמו רבים בפורום שואלת בנוגע להפרעות קצב. איני יודעת אם מה שיש לי זה תופעת םעימה מוקדמת, ואני מאוד חרדה. אני מרגישה כמו לחץ בלב שנייה אחת אפילו פחות ואז פעימה חזקה. העניין לא נעים מאוד ולפעמים פעימה חזקה מאוד. האם זה יכול להיות פעימה מוקדמת? אנא ענה לי , כי אני בת 22 ומאוד חרדה לבריאותי.

שלום לינה, התאור הקליני שלך מתאים מאד לפעימות מוקדמות. התופעה שכיחה מאד ולרוב אינה מצריכה טיפול למרות שהיא יכולה לגרום לתחושה לא נעימה. ניתן לשקול ביצוע הולטר של קצב הלב על מנת לוודא כי אין הפרעות קצב מורכבות יותר. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים