התעייפות מריצה של מספר מטרים וקושי למדרגות.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

27/05/2019 | 23:41 | מאת: שוש

שלום בת 56 ביקשתי להיבדק עקב כאבים בצד שמאל.התעייפות בעליית.מדרגות וריצה קצרה כעשר מטר. בבדיקת אקו לב התשובה היתה חדר ימין אינו מורחב. עליה שמאלית וימנית ברוחב תקין IVC אינו מורחב עם תמט רספירטורי תקין. אי ספיקה מיטראלית מינימאלית. לחץ ריאתי סיסטולע תקין..מוערך כ 24ממ"כ. הפרעה ברלקסציה. הלחץ דם 130/70 ועליתי כעשרים קילו. מה זה אומר ..חוץ מדיאטה. תודה.

שוש שלום, הסיבות לירידה בכושר הגופני וביכולת לבצע מאמץ מגוונות. בדיקת האקו תקינה ואין בה כדי להסביר את הירידה בכושר הגופני. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים