ביצוע בנצור בחולי כליה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

16/03/2019 | 21:31 | מאת: עופר

שבוע טוב דוקטור האם ברמבם מבצעים צנתור לחולים עם אי ספיקת כליות? שמעתי שיש טכנולוגיה חדישה לביצוע הפעולה וכיצד ניתן להגיע למחלקה

עופר שלום, ניתן לבצע צנתור גם בחולים הסובלים מאי ספיקת כליות. מכשיר ה Renal guard מאפשר מתן שתן בכמות גדולה במהלך החשיפה לחומר ניגוד עם החזרת נוזלים לפי תפוקת השתן. השימוש במכשיר מחייב הכנסת קטטר שתן למספר שעות. ניתן להגיע לצנתור ברמבם לפי הפניית הרופא המטפל ולפי ההסכמים עם הקופות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים