מכשור לניטור SVT ילדים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/02/2019 | 17:44 | מאת: עופר

שלום, בני בן השנתיים סובל מהפרעת SVT רצינו לשים לו מכשיר ניטור אשר יבצע לו מדידה של הדופק ויתריע לנו לטלפון (3G) כאשר האירוע קורה. מחיפוש באינטרנט לא מצאנו כזה. האם מכיר מכשיר לביש שכזה ? אודה לעזרתך תודה

עופר שלום, כפי שנכתב בפתיח לפורום, פורום זה אינו דן בהפרעות קצב או בקרדיולוגית ילדים. כדאי להתיעץ עם קרדיולוג ילדים המתמחה באלקטרופיזיולוגיה או עם אחת מחברות הניטור שחל או נטלי תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים