דופק בעת פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/01/2019 | 19:54 | מאת: ניר

דוקטור שלום זה שפעילות גופנית בריא זה ידוע אבל שאלתי אליך זה לא מסוכן שיש דופק גבוה בעת פעילות גופנית ? הרי בעת פעילות גופנית הדופק עולה,אני לא מדבר על דופק שעובר את דופק המטרה.. בכללי שמתחיל לעלות הדופק אני מתכוון... ואיך בידיוק זה שיש דופק מהיר במאמץ תורם לדופק במנוחה ? איך זה בידיוק עוזר ללב ולא פוגע בו..

ניר שלום, כושר גופני מאפשר ניצול טוב יותר של חמצן לייצור אנרגיה, ומאפשר אספקת צרכי הגוף בדופק נמוך יותר. כדי לאפשר ניצול יעיל יותר של חמצן, דרוש אימון. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים