התקפות חרדה או בעיות לב??!

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/10/2006 | 15:51 | מאת: ג'ולי

שלום. יש לי חברה בת 19, חיילת, שיש לה בלב משהו שנקרה wpw.ולאחרונה היא מקבלת מן התקפות חרדה. כל הזמן בלילה, היא מתעוררת מזה באמצע הלילה. היא אומרת כי קשה לה לנשום היא משתעלת הרבה וקצב פעימות הלב שלה ממש מהיר. בהתקף האחרון היא גם חוותה כאבים בלב... סוג של לחץ כזה היא אמרה. רציתי לדעת האם מדובר בבעיות לב או רק בהתקפי חרדה. אם זה קשור ל-wpw ואם יש משהו שניתן לעשות ? תודה..

שלום ג'ולי, WPW עלול לגרום להתקפים של דופק מהיר והפרעות קצב בשל קיומו של מסלול הולכה נוסף לאות החשמלי של הלב. התופעה ניתנת לריפוי באמצעות צינתור אלקטרופיזיולוגי ואבלציה (צריבה). ניתן לקבוע תור למרפאה להפרעות קצב ברמב"ם בטל 04-8542720. רצוי לבוא עם אק'ג והולטר קצב הלב המתעד את הפרעות הקצב. תודה על פנייתך לפורום

22/11/2006 | 17:49 | מאת: שמואל

עברתי פציעה בצבא ואני סובל מפוסט טראומה בחודשיים האחרונים קצב הלב שלי מהיר גם בזמן מנוחה כנראה בעקבות התקפי חרדה לחץ הדם שלי נמוך מאז ומתמיד וגם שאר הבדיקות בסדר כרגע אני מקבל רבע כדור ניובלוק פעמיים ביום להאטת קצב הלב האם ישנה שיטה או תרופה טבעית שמסוגלת להוריד את קצב הלב ללא כדורים אשמח לכל עזרה אפשרית. י

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים