ביצוע בדיקת CT אניו , המלצה ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/10/2006 | 11:24 | מאת: דור

ד"ר קרנר מודה לך על שוב על תשובתך המלומדת ובכ"ז אודה מאד באם תבהיר לי האם לאור הטליום (לפני כמעט 4 שנים) המדובר בטליום ישן יחסית ובדיקות אקג ספק אם הן אבחנתיות... מהי אכן מידת נחיצות בדיקת CT אנגיו במצב דברים זה... לא משיקולים כלכליים אלא : חשיפה לקרינה , מהימנות בקיצור הם לבצע למיטב דעתך ???? תודה וסליחה על הטירחה גילי 44 ברקע ; IBS ??? (עד שיוברר שאין חיה כזו.....). בקע סרעפתי קטן אבני מרה - טענה כי אינם סימפומטיות !!! טריגליצרידים כ-300 מ"ג /דצ"ל תלונה עיקרית: כאבי אפיגסטריום (לעיתים בעירה) וכאבי חזה ספורדיים זה כ 6 שנים !! בוצע טליום ... וגסטרוסקופייה תקינים (לפני כ-3 שנים) נוסה טיפול טרופתי מגוון...מאד ללא הועיל

דור, נראה לי שהבהרתי היטב את עמדתי בתשובותי הקודמות. תודה על פנייתך

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים