דקירות בחזה שהולכות וחוזרות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/12/2018 | 18:25 | מאת: ליה

שלום דר בת 27 +2 ילדים ללא מחלות רקע חוץ מתת פעילות בלוטץ התריס מאוזנת . מאתמול בשעה 3:30 לפנות בוקר חשה דקירות בחזה שמאל שהולכות ובאות דקירות קטנות ,, היום בצהריים שוב חזרתי להרגיש אותם דקירה או שתיים כל כמה זמן , יש לציין שאתמול הייתי בספא ועשיתי מסאג' התקלחתי ויצאתי בזמן שהיה גשם שהשיער עדיין רטוב . נשמע ממקור לבבי ? האם עליי לדאוג כל דקירה מכניסה אותי לסטרס .

ליה שלום, הסבירות שתלונותיך ממקור לבבי נמוכה מאד. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים