תחליף לליפנור ובזיפברט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/10/2006 | 20:40 | מאת: אני

שלום, האם יש תרופות אחרות להורדת הטריגלצרים בדם חוץ מליפנור ובזיפברט?

שלום, ישנן תרופות כגון חומצה ניקוטינית אשר נמצאת בשימוש נדיר היום בשל תופעות לוואי. תודה על פניתך לפורום

29/12/2006 | 11:35 | מאת: בבקשה עזרה

שלום רב, לפני כשנה התחלתי לקחתי כדורי טמוקסיפן לאחר ניתוח למפקטומי וטיפולי הקרנות. כתוצאה מכך רמת הטריגילצרים אצלי עלתה ל-450. קיבלתי בזיפברט 400 והגבתי בצורה אלרגית קשה. לאחר מכן (אחרי שעברתי מאבק לא קל מול רופא משפחה) רשמו לי ליפנור. הליפנור גורם לי להפרעות בשינה, נשירת שיער והרגשה כללית לא טובה. מבקשת עזרה במציאת פתרון, איזה תרופה אני יכולה לקחת במקום תרופות אלו? ומה אפשר לעשות כדי להוריד את רמת הטריגליצרים?

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים