כאבין מתחת לצלעות ובבית החזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/09/2018 | 02:43 | מאת: 😶😶

היי שלום אני בת 18 אם ברקע אסמטית,אבנים בכיס המרה, מעי רגיז כל הבדיקות תקינות,כלומר בדיקות דם שתן וכדומה. יש לי כל כל מיני כאבים ובעיקר בעיקר דקירות בצלעות מקדימה שמקרינים לי גם לכאבים מאחורה גם. לפעמים זה גם מקרין לי לאזור בית החזה ומרגישה שריפות בגרון. מקרין לי לכתפים ולעוד. אין לי מושג אם זה קשור כבל יש לי גם כאבים ברום הבטן כל הכאבים והדקירות וההקרנות נפשכים כבר יותר מחצי שנה מה זה?? למה זה כואב ליי? הדקיררות בעיקר בצד שמאל גם בצלעות וגם בחזה אבל גם יכולים להופיע בצד ימין.. האם צריך המשך טיפול? כי הגופאה אומרת לי רק למרוח בנגי במשך חצי שנה אם לא יותר..

שלום, תלונות לא ספציפיות על כאבים בעלי אופי ומיקום משתנה בגיל 18, לרוב אינן נובעות מבעיה לבבית. על הרופא המטפל לאפיין את הכאב ולשלול מצבים מסכנים על ידי בדיקה גופנית, בדיקת אק'ג ובדיקות עזר נוספות בהתאם לממצאים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים