כאבים בחזה לעיתים בצד שמאל, לעיתים בצד ימין ולעיתים באמצע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

12/08/2018 | 23:04 | מאת: רינת

היי, אני בת 24 ולפני כמה ימים התחילו לי כאבים בחזה. כל פעם זה מגיע בצד אחר ולפעמים גם כאב באמצע החזה. לפעמים הכאב מקרין ליד האם יש סיבה לדאגה? אוסיף, שלפני חודש וקצת חוויתי סוג של התקף חרדה עקב ירידה דרסטית במשקל ןעומס בעבודה עשיתי בדיקות דם והערך של הB12 היה נמוך מאוד וקיבלתי כדורים

רינת שלום, בגיל כה צעיר, הסבירות שהכאבים נובעים ממחלה בעורקים הכליליים נמוכה מאד. הסיבות לכאבים בחזה מגוונות (קרומים, מערכת השרירים והשלד ועוד). ניתן לעדן את האבחנה בהתאם לאופי הכאב והשפעת התנוחה או הנשימה על הופעתו. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים