נפיחות ברגל ימין - יכולה להיות לבעיית עורקים?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

13/10/2006 | 14:01 | מאת: לירון פילוסוף

אימי סובלת זה מס' חודשים מנפיחות חמורה בקרסול ימין שמשנה את עוצמתה ואת צבע האור (אדום-רגיל וכו'). הבדיקות שעברה במהלך החודשיים: צילום - אין שבר בדיקות דם - הראו שלא מדובר בקיומה של דלקת. בדיקת זרימת דם (דופלר) ברגליים תקינה בדיקה אצל ראומטולוג (קבע שלא מדובר בדלקת פרקים) מיפוי עצמות (נתגלתה בעייה ניוונית ברגל השנייה - לא זו הנפוחה). בימים הקרובים אמורה ללכת להתייעצות עם ראומטולוג לתוצאות מיפוי העצמות. מה עוד ניתן לעשות?? למי עוד כדאי לפנות?? יכול להיות שמדובר בעורק סתום למרות תוצאות הבדיקות???

13/10/2006 | 18:10 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, מבחינה רפואית אין זה נכון לתת ייעוץ דרך האינטרנט, אך לפי תאורך קרוב לוודאי כי אין בעייה בעורקים. ברם, תתכן בעייה בניקוז הורידי. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים