לחצים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

12/10/2006 | 00:13 | מאת: טל

שלום, אני בת 23 בדרך כלל בריאה, בזמן האחרון יש לי לחצים בחזה וכמו דקירות כאלה שכואב לי לנשום. אני חייבת לציין שאני מעשנת..( לא הרבה בממוצע 5 סיגריות ביום) עד כמה אני צריכה לדאוג וללכת להבדק (האמת שאני קצת לחוצה מזה.) ואם כן איזה בדיקות לבקש לעשות?

12/10/2006 | 00:34 | מאת: מרים

שלום!!! שמי מרים -אני סובלת מטרשת עורקים ,לפני כחודשיים בערך ניסו לבצע אצלי צינתור,אך ללא הועיל !!! מאז הרופאים טוענים שאני צריכה טיפול תרופתי במקום צינתור,אני עדיין סובלת מחוסר אויר,ואין באפשרות הרופאים לעזור לי חוץ מטיפול תרופתי. אשמח לקבל מכם חוות דעת נוספת בנושא !!! בתודה מראש: מרים.

מרים שלום, כדי לעזור לך בעצה דרך האינטרנט חסרים הרבה מאד פרטים. בשל מורכבות הבעיה, רק רופא אשר מכיר היטב את ההיסטוריה הרפואית, את הבדיקה הגופנית ותוצאות בדיקות העזר יוכל ליעץ לך על המשך הברור ושיפור הטיפול התרופתי. תודה על פנייתך לפורום

שלום טל, שכיחותה של מחלת לב כלילית מאד נמוכה בגילך. פני לרופא המשפחה על מנת שיתרשם מאופי הכאבים ויבדוק בדיקה גופנית מלאה. אינך צריכה לבקש בדיקות ספציפיות. רופא המשפחה יחליט האם יש צורך בביצוע אק'ג או בדיקות נוספות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים