אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/10/2006 | 13:28 | מאת: אסף

שלום ... יש לי ידידה שסובלת מאי ספיקת לב והיא רק בת 20... קראתי המון כתבות בנושא וכל הכתבות מציינות שזאת (אי ספיקת לב) מחלה שנגרמת בגיל מבוגר יותר ...לא בגיל 20...השאלה שלי האם האי ספיקת לב שיש לידידה שלי זהה לאי ספיקת לב של מבוגר? איך יכול להיות שלמשהי בת 20 יש אי ספקית לב? הרי גופה צעיר ובמיוחד ליבה.....האם בגלל שהיא צעירה זה יכול לעבור לה? האם בכלל אי ספיקת לב יכול לעבור? והאם ללא טיפולים תרופתיים ישנה סכנה מסוימת ללב--> לגוף ? המון תודה...

08/10/2006 | 18:32 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום אסף, בכדי לחוות דיעה צריך יותר מידע. נשמח לעזור במסגרת מרפאת אי ספיקת לב בה עובד צוות מעולה ורגיש של רופאים. לקביעת תור 04-854-2720 בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים