כאבים לא עקביים בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/09/2006 | 18:19 | מאת: Dima

שלום רב אני בן 27 ספורטאי,לא מעשן לא שותה.לפני כחודשיים עשיתי אקו לב עקב כאבים בלב. בבדיקה התגלה חדר שמאלי מורחב בצורה בינונית עקב מסתם אאורטאלי בעל שני עלים, הודגמה אי ספיקה אאורטאלית בינונית. אך הרופא אמר שהכאבים שיש לי עד היום לא קשורות לבעיה שנמצאה בצורה מקרית. השאלה שלי: 1.האם הכאבים שיש לי הם התוצאה מהמחלה? 2.האם בכל מקרה אני אצטרך לעבור ניתוח להחלפת המסתם ואם כן אז האם זה יחזיר את לב למצב תקין (ללא הרחבות)? 3.האם אני יכול להמשיך לעסוק בספורט, כמו שאני עושה כיום? תודה מראש.

26/09/2006 | 23:41 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

תודה על פנייתך: 1.האם הכאבים שיש לי הם התוצאה מהמחלה? קרוב לוודאי שלא. 2..האם בכל מקרה אני אצטרך לעבור ניתוח להחלפת המסתם ואם כן אז האם זה יחזיר את לב למצב תקין (ללא הרחבות)? לא מוכרחים לעבור ניתוח. יש לבצע בדיקות תרופתיותי בעזרת אכו לב. 3.האם אני יכול להמשיך לעסוק בספורט, כמו שאני עושה כיום? כן. בברכה, דר' אריאל רוגין

27/09/2006 | 12:39 | מאת: Dima

אילו בדיקות אתה ממליץ לעבור כדי לדעת ממה יש לי כאבים בלב שגורמים לפעמים לחולשה וכאבי ראש? תודה מראש.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים