הליכון לתינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/03/2010 | 21:53 | מאת: אמא

שלום, הבת שלי בת 11 חודשים. היא עומדת מגיל 8 חודשים ויודעת גם לרדת מעמידה לישיבה, אך עדין לא הולכת. ממש לאחרונה היא התחילה "לתפוס" כל מיני חפצים ולנסות להשתמש בהם כהליכונים, כלומר לדחוף אותם קדימה ולהתקדם יחד איתם. חלק מהחפצים שבהם היא משתמשת אינם מאד יציבים, ואני די חוששת. לכן חשבתי שאולי יהיה בטיחותי יותר לקנות לה הליכון שמיועד לדחיפה והליכה. אוסיף עוד שאנו גרים בדירה ללא מדרגות. מה דעתכם? תודה!

שלום רב, עקרונית ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על הליכון לילדים- אביזר זה מאפשר לילד/ה לנוע במהירות רבה יותר מזו שהוא אכן מסוגל לה ועקב כך עלול לאבד את שליטתו וליפול.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים