כיסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

02/11/2014 | 10:41 | מאת: דנה

שלום, אני בהריון עם תאומים ומבררת רבות לגביי כסא בטיחות. קראתי המון ושמעתי המון אך איני יודעת איזה כסא בטיחות לרכוש כיוון שמדובר בתאומים איני מתכוונת להוציא את הכסא מהרכב לכן סלקל פחות רלוונטי האופציה היא כיסא בטיחות המסתובב נגד כיוון הנסיעה מגיל 0-4 עם איזופיקס. השאלה היא איזה... ישנן 2 אופציות: מקסי קוזי מילופיקס המתחבר רק בעזרת איזופיקס משמע אינו יכול לביות במושב האחורי במרכ

דנה שלום. שאלתך חשובה לנו,אך לא הגיעה במלואה. נשמח להשלמת שאלתך על מנת שנוכל לתת לה תשובה מלאה ומקיפה. בברכה צוות מומחי ארגון 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים