כיסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

26/02/2013 | 22:39 | מאת: רוני

שלום, יש לי תאומים בני שנה וקצת , השבוע אנחנו קונים להם כיסאות בטיחות לרכב. 1) איך למקם את הכיסאות ברכב? קראתי שהכי מומלץ למקם את הכיסא בטיחות מאחור באמצע האם זה נכון? 2) האם כיסא בטיחות מקסי קוזי טובי נחשב מומלץ מבחינת כל מבחני הבטיחות שקיימים? תודה רבה

שלום רב, המלצת ארגון 'בטרם' היא להושיב ילדים במרכז המושב האחורי. זהו המיקום הבטוח ביותר עבורם מכיוון שבמקרה של תאונה הם רחוקים מהדלת והחלון. מכיוון שמדובר בתאומים, ניתן להושיב אחד במרכז ואחד בצד. בנוגע לשאלתך השנייה- כל מושב הבטיחות שיש לו תו תקן אמריקאי (FMVSS213) או תו תקן אירופאי (ECER44-04) ומאושר על ידי מכון התקנים הישראלי, עמד במבחני ריסוק והינו טוב ובטיחותי לשימוש. כסא של חברת מקסי קוזי הוא בעל תקן אירופאי ולכן עבר את מבחני הבטיחות הנדרשים.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים