הושבת 3 ילדים ברכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/01/2013 | 14:01 | מאת: איציק

שלום, יש לי 3 ילדים: תאומים בני 3 וחצי וילה בת 5. עד עתה שלושתם יושבים בכיסאות בטיחות אולם הכיסאות כבר לא מתאימים. מאחור ישנם 2 חגורות אלסוניות וחגורת מותן (לא אלכסונית באמצע). בכוונתי לרכוש 3 בוסטרים עם משענת גב. האם הדבר אפשרי? במידה ולא מה המלצתכם. בתודה מראש

איציק שלום, הפרמטר שאתה צריך להתייחס אליו בהחלטה באיזה סוג מושב בטיחות לבחור הוא משקל הילדים. ארגון 'בטרם' ממליץ שהילדים עד משקל 18 ק"ג ייחגרו על ידי רצועות פנימיות של הכסא. אם הילדה בת ה- 5 הגיעה כבר למשקל זה, ניתן להעביר אותה לחגירה בבוסטר, יש לשים לב שהחגירה בבוסטר היא באמצעות חגורת אגן-כתף בלבד כך שאת המושב שלה אתה חייב למקמם באחד המושבים הצדדיים. לגבי הסעת התאומים - השאלה אם הכסאות שלהם אינם מתאימים מטעמי הנוחות או כי התאומים עברו את המשקל ו/או את הגובה המוגדרים על ידי היצרן של הכסאות. אשמח לקבל פרטים נוספים על מנת לתת לך תשובה לשאלתך. בברכה, זוהר צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים