כסאות בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

31/07/2012 | 11:38 | מאת: קרין

שלום רב, רציתי לשאול האם זה נכון שממומלץ לשים את מושב הבטיחות נגד כיוון הנסיעה? אם כן עד איזה גיל? יש לי תאומים איך כדאי להתקין את מושבי הבטיחות ברכב פרטי? המון תודה

קרין שלום רב, אכן כך, המלצתנו היא להמשיך ולהושיב פעוט כנגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים, בסלקל או מושב בטיחות המתאים לעגינה כנגד כיוון הנסיעה ומתאים לגילו ולמשקלו של הילד. המקום המומלץ להסעת ילדים ברכב הוא המושב האחורי, היות וזהו המקום הבטוח ביותר עבורם. זאת מכיוון שמרבית תאונות הרכב מערבות בצורה כלשהי את חזית הרכב. לכן, כאשר ילדים יושבים במושב האחורי, אנו מרחיקים אותם מאזור הסכנה. בברכה , רוית צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים