לאחר ניתוח סינוס פילונידלי (שערה הפוכה)

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/12/2016 | 13:16 | מאת: אנונימי

איזה פעילות גופנית אני יכול לבצע במהלך החלמה של הפצע (יש כבר צלקת חלקית ואני לא מוגבל בשום פעילות הטיפול והשטיפות הסתיימו אך עדיין ישנו פצע פתוח קטן (אני במעקב אצל מומחה) אך אני מאוד רוצה לחזור לבצע פעילות גופנית ומעוניין לדעת מה אפשרי על מנת שלא יפגע בהחלמה

15/01/2017 | 22:15 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, כעיקרון, ברוב המקרים אין מניעה מפעילות גופנית בעת החלתה מניתוח לתיקון סינוס פילונידאלי. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם ישנו ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה