פוליפ בפי הטבעת שהופך לממאיר

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

30/10/2016 | 10:17 | מאת: חיים

רציתי לדעת בתוך כמה זמן פוליפ בפי הטבעת יכול להפוך לפוליפ ממאיר האם זה תהליך של שנים?

02/11/2016 | 00:22 | מאת: פרופ' עודד זמורה

חיים שלום, כעיקרון מרבית הפוליפים של פי הטבעת לא הופכים לממאירים אף פעם. גידולים של פי הטבעת הם נדירים. לעומתם, פוליפים של הרקטום התחתון נוטים לפתח ממאירות עם השנים. מעבר למידע כללי זה, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה