הפרשה חומה לפני יציאות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/10/2016 | 16:11 | מאת: יהושע דוד

לאחרונה לפני יציאה נצפית אצלי הפרשה רירית חומה. עלי לציין שתדירות היציאות גברה והמרקם השתנה. על מה תופעות אלה מצביעות? אני בן 68, ללא הסטוריה משפחתית של סרטן מעי או פוליפים במעי. תודה מראש, יהושע

22/10/2016 | 19:46 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יהושוע שלום, תלונה כפי שאתה מתאר יכולה לנבוע מסיבות רבות, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה פוגעת באיכות חייך במידה ניכרת, מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן או לכירורג קולורקטאלי לבדיקה והכוונת הטיפול

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה