רטיבות פי טבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/09/2016 | 07:22 | מאת: דוד

שלום חודשים שאני סובל מרטיבות בפי הטבעת ובחלק העליון של הישבן..כמו מים שמופיעים בעיקר לפני יציאה ולאחר נפיחות..אין דמם ריר וכו היציאות סהכ תקינותלמעט העובדה שלאחרונה אני מתעורר מוקדם בבוקר וצריך לשירותים פרוקטולוג בדק ולא ראה שום בעיה, בדיקות דם וקלפרוטקטין תקינות.. מדוע זה קורה ומה מקור הבעיה? אני מודאג מזה וגורם לרטיבות בתחתון תודה

03/10/2016 | 21:35 | מאת: פרופ' עודד זמורה

דוד שלום, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה עקב שהיה בחו"ל. תלונה כפי שאתה מתאר יכולה להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל בעיות באיטום פי הטבעת, פיסטולה פריאנאלית, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונה נמשכת, מומלץ לפנות שוב לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול. שנה טובה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה