צריבה בזמן יציאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/12/2015 | 09:30 | מאת: מטופל

שלום רב מזה 3 חודשים אני מרגיש צריבה חזקה בזמן יציאה ואחריה . כשאין צריבה יש גרד . הייתי אצל פרוקטולוג לא הבחין בכלום אלא הטחור פנימי שאני לא מרגיש בו . עברתי לכירורג ובדיקת רקטוסקופיה התוצאה היתה אין ממצא פתלוגי . עם זאת אני מזהה פצעים קטנים הפתח עצמו סריטות ממש קטנות שאלה גורמים לכאבים אני מרגיש את זה ומרגיש פעימות . מה עושים . המשחות לא עוזרות והרופאים לא מזהים מה הבעייה

19/12/2015 | 21:22 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, תלונותיך יכולות כעיקרון להתאים לפיסורה בפי הטבעת, אך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם בדיקות המומחים לא הביאו למזור המיוחל, מומלץ לפנות לבדיקה נוספת של כירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג (בין אם זה שבדק אותך בעבר וביו אם מישהו חדש)

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה