פוליפ בפי הטבעת?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/12/2015 | 21:53 | מאת: ציפי

ד"ר שלום. אני בת 28 וכבר תקופה שאני שמה לב למעין בליטות בפי הטבעת שלי ( חיצוניות כמובן). זה בא והולך... אני לא חווה כאב, אולי מעט אי נוחות אך לא משהו שמטריד אותי, אין דימום אך ניתן לראות ולהרגיש את הבליטות הללו... בעבר חוויתי גירוד באיזור אך לא משהו שהוא אינו נסבל . אשמח לדעת על מה מדובר... ( מעיון באינטרנט הבנתי כי מדובר בפוליפ בפי הטבעת, האם זה נכון?) כמו כן האם הדבר מסוכן, והאם עלי לפנות לרופא בנוגע לזה? (אם כן, לאיזה רופא עלי לפנות?). תודה וערב טוב.

08/12/2015 | 20:47 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ציפי שלום, ממצא / תלונות כפי שאת מתארת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל טחורים חיצוניים, טחורים פנימיים צנוחים, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הממצא מפריע לך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה