המכשירים בבדיקת מנומטריה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/06/2015 | 07:40 | מאת: ליה

שלום רב, אני אמורה לעבור בדיקת מנומטריה, רציתי לדעת האם המכשירים בבדיקה זו הינם חד פעמים ואם לא עד כמה הם עוברים חיטוי טוב? בנוסף רציתי לדעת האם הבלון שהם מכניסים לרקטום לא יכול בטעות להיתקע שם או משהו בסגנון הזה? או ההפעלה של הוצאת הבלון לא יגרום לגרום לטראומה לאזור הרקטום או פי הטבעת?

06/06/2015 | 12:18 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ליה שלום, בדיקת מנומטריה היא בדיקה ברמת בטיחות גבוהה ביותר ונדיר מאד מאד מאד שהיא גורמת לנזק כלשהו. ישנם סוגי ציוד שונים, ואת יכולה לברר במכון בו את מבצעת את הבדיקה באיזה סוג ציוד הם משתמשים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה