קרע לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/12/2013 | 17:15 | מאת: יעל

לפני שנה ו4 חודשים ילדתי בלידה רגילה שהסתיימה עם קרע בדרגה 3B. מיד לאחר הלידה הועברתי לחדר ניתוח ושם הקרע נתפר ע"י כירורג. תודה לאל אינני סובלת מהשלכות כלשהן כתוצאה מהקרע. בבית החולים נאמר לי שיכול להיות שבהריון הבא אצטרך לעבור ניתוח קיסרי ונשלחתי לבצע בדיקת מנומטריה ואולטרסאונד. אני לא מעוניינת לבצע את הבדיקות הפולשניות האלה. אני בהחלט אבחר באופצייה של ניתוח קיסרי בהריון הבא אך אני מעוניינת לבצע ניתוח קיסרי ע"י מנתח פרטי שאבחר. האם רופא יכול לכתוב המלצה בכתב לחברת הביטוח לניתוח קיסרי גם אם לא אעבור את הבדיקות שציינתי?

28/12/2013 | 20:18 | מאת: פרופ' עודד זמורה

עלייך להפנות שאלה זו לרופא המנתח שעתיד לכתוב את ההמלצה לביטוח.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה