בליטה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/07/2006 | 21:48 | מאת: בלונדינית

לא מזמן שמתי לב לבליטהחיצונית-כמו גוש בשר קטן-בפי הטבעת {בצד שמאל}.אין לי כל כאב ושום דמום. למי עלי לפנות והאם זה מסוכן?

23/07/2006 | 22:23 | מאת: ד"ר עודד זמורה

לרוב בליטות כמו שאת מתארת הן קפלי עור סביב פי הטבעת, אינן מסוכנות, ואם אינן מציקות אין צורך בטיפול. יחד עם זאת, אם את לא רגועה, מומלץ להבדק כל ידי כירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג על מנת לאשר את האבחנה.

23/07/2006 | 23:09 | מאת: בלונדינית

דר עודד זמורה תודה רבה רבה על התשובה המהירה!

24/11/2008 | 23:01 | מאת: יסמין

אתמול במקלחת הרגשתי מן בליטה(כמו כדור קטן בשרי) באמצע של הישבן(בפנים, נדמה לי פי הטבעת זה נקרא,לא?!), ממש באמצע. אני לא מבינה מזה,זה לא כואב לי או משהו אחר והיציאות שלי רגילות לחלוטין. מזה יכול להיות? זה מלחיץ אותי! מצפה לתשובה במהרה. תודה!

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה