חוקן עמוק

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/10/2010 | 22:33 | מאת: 123

שלום אני בת 20. לאחרונה החלנו לקיים יחסי מין אנאליים, בפעם האחרונה יצא לו קצת ככי על האיבר שלו, והוא נגעל מיזה!! למרות שעשיתי חוקן עם ברז האמבטייה. חברי קנה מכשיר חוקן והחליט לעשות לי חוקן, בתחילה לא התנגדתי... לאחר מספר פעמים שעשה לי חוקן (דרך אגב הוא די נהנה לעשות זאת) אתמול הוא הכניס לי את הצינור ללא הפייה לתוך פי הטבעת וטען שכדאי לעשות חוקן עמוק יותר ... כך הוא הכניס לי כמעט את כל הצינור (בערך מטר!!!) ואז הוא הכניס לי בערך 2 ליטר מיים עם סבון בכדי שאני אסכים לעשות זאת שוב.. הוא הביא אותי לאורגזמה עם לשונו וכן עשה פעולות שפשוט הייתי בעננים.. ראיתי שהוא נהנה מכל העסק ... שאלתי באתר אחר אמרו לי להפסיק מייד!!! ולא ענו לשאלותיי ..... חברי מאוד נהנה מהתהליך... לי לא אכפת ... ברור שאנו משתמשים בקונדום... מה שחשוב זה שאם הוא מכניס לגופי צינור גומי של חוקן באורך כמטר!!!! ולאחר כמעט 2 ליטר של מיים וסבון גוף.... 1. האם זה מזיק או מסוכן ?? 2. אם כן.. בתדירות של פעמיים בשבוע האם זה בסדר ??? 3. האם יש לזה השלכות בעתיד ??? דרך אגב הגעתי לשלוש אורגזמות!!!!! בזה אחר זה כשחברי הביא אותי כשצינור החוקן עדיין בגופי ולפני שקיימנו יחסי מין בכלל עד לשכרון חושים ולאות גדולה האם זה בסדר ??? מצפה לתשובה בהקדם!! מחר חברי צריך לחזור מהצבא והוא אוהב את כל הקטע הזה וטוען שזה גורם לא תענוג והנאה עצומה.. קשה לי מאוד לסרב לו!!! מה גם שהוא מענג אותי בעינוגים שאף בחורה לא זוכה להם... נא השב בהקדם בכדי שאוכל להראות לו את תשובתך

11/10/2010 | 18:23 | מאת: ד"ר עודד זמורה

שלום רב, קצת קשה לי לתת מענה מוסמך ומקצועי לחלוטין לשאלותייך. בעיקרון, חוקן מבוצע על ידי הכנסת צינורית לרקטום בלבד, ואין צורך ולכניס צינור ארוך באורך של כמטר למעי הגס. איני מכיר את הצינור בו אתם משתמשים, אולם כעיקרון צינור שאינו גמיש דיו והשימוש בו אינו מקצועי יכול לעיתים נדירות לגרום לפגיעות מעי היכולות לגרום למצבי חירום רפואיים. בנוסף, לצורך יחסי מין אנאליים, למעשה מספיק לנקות את הרקטום עצמו, ואין צורך לנקות את כל המעי הגס, ולכן אין צורך להשתמש בכמות כה רבה של נוזל. פרט לזה, ברור שזה בסדר להגיע לשכרון חושים ולאות גדולה. אבל מומלץ לנהוג באחריות ולהמנע מסיכנונים בריאותיים.

19/10/2010 | 10:56 | מאת: 123

שלום 1. ברצוני לדעת עד איזה עומק אפשר להחדיר את צינור החוקן סטנדרטי גמיש (ז"א רק את הצינור בלבד) לפי הטבעת... ללא נזק כל שהוא לרקטום ולמעי 2. כמה ליטר של מיים עם סבון אפשר להחדיר 3. האם סבון גוף זה בסדר (משהיא אמרה לי שכדאי להשתמש בשתי ליטר מיים עם שני לימונים סחוטים) 4. מה התדירות שממומצת לבצע זאת?? 5. מה הסיכונים בלהגיע לאורגזמה כשבגופי מוחדר צינור חוקן ושני ליטרים מיים וסבון גוף (ז"א עשינו זאת בעבר פעמיים!! וכמעט שבועיים לא עשינו זאת) ואני מעוניינת לעשות שוב אך בצורה בטוחה ביותר (האורגזמות וההנאה הי בכמה דרגות יותר מבצורה רגילה) 6. כל התהליך הזה מבוצע ע"י חבר שלי והוא טוען שתהליך זה גורם לו הנאה בלתי רגילה (אך אני עושה זאת בגלל שאני רוצה) דרך אגב אני מרגישה מצויין, רעננה ומלאת מרץ לאחר החוקן העמוק שעשה לי חברי אנא ענה עניינית

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה