טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/04/2008 | 10:25 | מאת: רחלוש

שלום ד"ר!! קראתי באחת התגובות שלך ששילשול ממושך עלול להשפיע על מצב הקיים של הטחורים. אך מאידך צואה רכה- וצמיגית היא הפיתרון ... חבר שלי משלשל כבר כמה ימים ואובחנו אצלו טחורים ...ונראה לי שבגלל זה יש לו דימומים בצואה...מה ניתן לעשות כי אורז יעשה עצירות אשר תחמיר את המצב...תודה ויום נפלא!

03/05/2008 | 22:35 | מאת: ד"ר עודד זמורה

אם מדובר באירוע קצר ולא כרוני של שלשול, זה יכול לקרות לכל אחד מפעם לפעם, ופשוט צריך לחכות קצת שזה יעבור. אם מדובר בשילשול כרוני או חוזר לעיתים תכופות, מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג לברר את סיבתו.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה