לאחר ניתוח כריתת טחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

02/03/2006 | 08:43 | מאת: ורד

ד"ר שלום רב: אני בת 25 עברתי לפני שבועיים ניתוח לכריתת טחורים ופיסורה יחד, יש לציין שלהפתעתי הסבל לא היה כ"כ נורא, לאחר בדיקה שעברתי אצל רופא מנתח לאחר הניתוח הוא מסר לי שהמקום נראה בסדר ועליי להגיע לאחר חודש לבדיקה נוספת. שאלתי היא מתי אפשר לחזור לפעילות יומיומית רגילה , כגון : חדר כושר, הליכות וכו'...

03/03/2006 | 23:21 | מאת: ד"ר עודד זמורה

ורד שלום אני שמח שאת מתאוששת היטב. הייתי נמנע מפעילות הכרוכה בישיבה על כיסא צר (כגון אופני כושר) למשל חודש, ופרט לכך איני רואה מניעה לחזור בהדרגה לפעילות. תקשיבי לגוף שלך, ואם את עושה משהו שגורם לך לכאב או אי נוחות ניכרת- חכי איתו עוד קצת.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה